Vilka står som segrare i helgens WPT?

Är du lika nyfiken som vi angående helgens WPT?

Hem » Vilka står som segrare i helgens WPT?

Vilka vinner helgens World Padel Tour i Alicante

Sanyo Gutierrez och Fernando Belasteguin började året i vad man kan kalla en succé-start när dom lämnade Madrid med årets första WPT titel. Denna vecka går drabbningen i Alicante – World Padel Tour Alicante.

Bela säger själv till PadelDirekt ”I Alicante är det vi gjorde i Madrid längre inte något vi kan leva på”.
Fernando Belasteguin ser ut att stormtrivas ihop med sin nye partner Sanyo Gutierrez. Bela är en av tidernas absolut bästa spelare och experterna säger att Sanyo kanske är den mest skickliga och begåvade spelaren vi har på touren.

I Madrid fick vi se ett lag som i princip svepte alla lag som kom i deras väg av banan, tills dem ställdes mot ”skräll-laget” Alex Ruiz och Franco Stupazcuk i en final. Där fick stjärnorna ”Sanyo”och ”Bela” istället fick visa prov på tålamod och strategi som gav utdelning.

World Padel Tour Madrid slutade alltså med en hyfsat ”enkel” turneringsvinst till giganterna från Argentina ”Bela” och ”Sanyo”.


Oddspadel.se har haft turen att prata med folk på plats i Alicante och vår källa säger att ”Bela” och ”Sanyo” ser oerhört laddade ut och med lite ”långsammare” banor ser de ännu farligare ut än vad de gjorde i Madrid.

Vi på Oddspadel.se tror att Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez kommer stå som vinnare av turneringen i även Alicante. (3.80 gånger pengarna hos Hajper).
Må bäst,
OddsPadel.Se