Sveriges herrlandslag i fotboll – poängställning under EM-kvalet 

Hem » Sveriges herrlandslag i fotboll – poängställning under EM-kvalet 
LagSpelade MatcherPoäng
Sverige410
Spanien49
Rumänien58
Norge46

Under EM-kvalet som nyligen ägde rum för fotbollsherrarna har det svenska herrfotbollslandlaget bidragit med imponerande prestationer under diverse matcher. Det har medfört att de har lyckats landa en stark position i poängställningen, där de har fått chansen att verkligen visa sina framfötter när det kommer till talang och styrka. 

När det endast är några få matcher kvar att spela tills det att hela uttagningsprocessen för vilka som får spela i EM är avklarad, finns det mycket som talar för att Sverige är en stark kandidat och ett hett alternativ som många tror på. Svenskarnas prestationer har bevisat att de utan tvekan kan bidra med mycket till nästa års Europeiska mästerskap.

Spanien ligger inte långt efter Sverige –

Ännu kan dock de svenska spelarna inte ta ut vare sig vinst eller förlust till uttagningen. Trots att deras prestationer hittills givit väldigt bra och lyckade resultat finns det andra lag och herrspelare som även dom presterar riktigt bra, som det spanska herrlaget som ligger tätt bakom svenskarna. 

Andra lag som inte ligger utom allt för långt räckhåll är Rumänien och Norge. Precis som Sverige, och Spanien, har dess lag påvisat stor talang och styrka under sitt spel. De spelar med teamwork, skicklighet och intelligens, samtidigt som de har grymma försvarsspel och kraftfulla ansvarsspel.

Blir Sverige uttagna till EM 2025?

I och med att även de andra fotbollslandslagen som är med i uttagningen inför nästa års EM har de svenska spelarna en hel del konkurrens att ta sig igenom för att lyckas hela vägen. Med deras skicklighet, starka försvar och otroliga teamwork, samt en bra balans mellan unga talanger och mer erfarna spelare, ser förutsättningarna mycket goda ut.

Så länge de svenska herrarna fortsätter prestera på samma höga nivå som de gjort hittills, och samla poäng på samma sätt, kommer de vara ett mycket konkurrenskraftigt lag som utan problem kan kvalificera sig till EM. Varje match och prestation är dock fortfarande avgörande i stort. Detta ska bli minst sagt spännande att fortsatt följa!