Padelshorts

Padel har blivit otroligt populärt de senaste åren. Det är en sport som passar de flesta och ett bra sätt att röra på sig. Den kräver inte heller mycket utrustning, vilket gör det enkelt för dig att komma igång. Allt du behöver är ett racket och lite passande kläder. Det vanligaste plagget är padelshorts och eftersom det finns ett stort utbud har vi gjort en guide för att hjälpa dig hitta de bästa shortsen.

Hem » Padelshorts

Topplista - Padelshorts 2024:
Stort Utbud
❤ Dam Padelrack
✔ Snabb Leverans
✔ Enkel Shopping

4,3 rating
4.3
❤ Rabattkod
✔ Gustav

Olika modeller och funktioner

Vilka padelshorts du föredrar beror såklart på vilken typ av shorts du gillar och vilken smak du har. En del tycker om längre shorts, likt de som används inom basket, medan en del föredrar kortare shorts som inte åker ner över knäna eller som fastnar på låret. Inom fotbollen kan du till exempel se att många spelare viker upp sina shorts för att de ska bli lite kortare.

Viktigt med fickor

När det gäller padelshorts behöver du även tänka på att du behöver någonstans att lägga dina padelbollar under tiden du spelar. Padelshorts är därför ofta försedda med fickor med plats att förvar två bollar. Vanligtvis spelar du med tre bollar i en match och när du har slagit första serven har du då två bollar kvar. Så tänk på att alltid köpa padelshorts med fickor eftersom det förenklar ditt spel.

Tips när du skall köpa padelshorts

  1. Köp alltid padelshorts med fickor. Det är mer praktiskt än att ha bollarna liggandes runt om på banan.
  2. Fundera på om du föredrar långa eller korta shorts.
  3. Köp inte för små padelshorts. Om dina shorts är för tighta blir det mycket jobbigare att förvara bollar i fickan. Det kommer även bli svårare för dig att röra dig smidigt på banan.

Padelshorts för herrar

Shorts som passar för män finns i flera olika modeller, från flera olika varumärken. Eftersom padel har blivit så otroligt populärt har även marknaden för padelkläder exploderat. Det finns därför ett stort utbud att välja mellan. Du hittar shorts från välkända sportmärken som Nike och Adidas såväl som från klassiska tennismärken som Wilson, Head och Babolat. Det finns även en del uppstickare på marknaden som till exempel Humbleton.

Padelshorts för damer

Det finns ett ännu större utbud av padelkläder för damer eftersom dampslere även kan använda både kjol och klänning. Dock är det väldigt bekvämt att spela i shorts eftersom de är mycket lätta att röra sig i. Precis som för herrspelare finns det även här ett stort utbud av olika modeller, i olika material och från olika varumärken.

Bästa shortsen

Shorts är det vanligaste plagget för herrspelare. De ger dig bra rörlighet samtidigt som de är tillverkade i material som andas bra. Det finns padelshorts i olika längder och material. En annan sak som skiljer sig åt är innermaterialet. En del shorts har nämligen en tightare innerbyxa som gör att du inte alltid behöver använda kalsonger. Ett tips på ett par riktigt bra shorts är WPT shortsen Bullpadel (Bullpadel WPT Valdiva Shorts).

Bästa padelshorts för damer

Shorts med fickor är även viktigt för damer och det finns även här många att välja mellan. Nästintill alla padelshorts som tillverkas idag har nämligen fickor. Om vi ska rekommendera ett par shorts väljer vi ett par från det klassiska sportmärket Nike, nämligen deras Court Flex Padelshorts.