Padel Karlskoga

Vill du spela och boka padel i Karlskoga? Vi listar de mest populära padelbanor här!

Hem » Padel Karlskoga

Padel i Karlskoga – Alla padelhallar

I Karlskoga är det populärt att spela padel. Det är en sport som samlar spelare i olika skicklighetsnivåer och åldrar i padelhallarna. När det kommer till Karlskoga Kommun och padel hittar du 6 stycken padelanläggningar med totalt 22 banor att spela på.

Anläggningarnas olika placeringar gör att det blir enkelt att integrera välgörande och roliga träningspass i vardagen. Har du inte testa padel än är det verkligen hög tid att prova på och boka en bana. På flertalet av våra anläggningar kan du dessutom låna padelutrustning. Vi ska ta en närmare titt på två stycken av Karlskoga padelanläggningar så att du lättare kan se var du kan boka banor för padel i Karlskoga. Vart du kan låna utrustning och ge tips på var du hittar en bra tränare om intresset väcks till liv.

Airport padel

Airport padel är ett nytt och fräscht padelcenter som ligger precis vid Karlskoga flygplats. Centret stog klart augusti 2021 och erbjuder 3 stycken padelbanor i WPT klass. På Airport padel i Karlskoga kan du få tillgång till padeltränare, gå kurser, delta i seriespel, spela tävlingar och köpa utrustning. Är du nybörjare och vill testa på att spela padel kan du hyra padelrack på anläggningen. All utrustning som du kan hyra och bollarna ligger i loungen och du betalar enkelt med Swish.

När det kommer till öppettider på Airport padel så är de riktigt bra för att alla ska ha en möjlighet att besöka anläggningen. De har öppet alla dagar i veckan mellan klockan 06.00-24.00 är du dessutom trött på att jaga speltider kan du sätta upp dig på ett abonnemang på till exempel samma tid varje vecka.

Airport padel Karlskoga har även turneringar där du kan möta helt nya spelare istället för att spela med samma kompisgäng hela tiden. Då kan det vara roligt att prova att mäta sig med andra spelare.

Airport-padel-karlskoga

Stråhallen padel

Stråhallen ligger mitt i Stråningstorp centrum. Här hittar du 2 stycken padelbanor som är bokningsbara alla dagar i veckan. Dessutom hittar du butik, uthyrning av utrustning och ett café där du kan ta en fika emellan spelen för att ladda lite energi. Stråhallen försöker vara tillgängligt för alla därför har de öppettider som passar alla och dessutom finns det både parkeringsplats för funktionsnedsatta och en hiss till andra våningen.

Du kan boka padelbanor för spel varje dag mellan klockan 09.00-22.00 Stråhallen är stängd vissa helgdagar. Anläggningen är lätt att nå eftersom det även går kollektivtrafik som stannar precis utanför entrén.

Karlskoga padel i Stråhallen har vissa regler de vill att du följer när du besöker anläggningen. Det är därför bra om du läst dem på dras hemsida innan besöket.

strahallen-padel

Vanliga frågor rörande padel i Karlskoga

Vad kostar det att spela padel i karlskoga?

Om du boka 60 minuter kan du räkna med en kostnad på 150 – 300kr. Priset kan variera något beroende på vilken anläggning du väljer.

Hur många padelhallar finns det i Karlskoga?

Totalt finns det 26 padelbanor fördelat på 6 padelhallar i Karlskoga.

Kan man spela padel utomhus i Karlskoga?

Ja. I karlskoga har du möjlighet att spela padel uthomhus. Om du är intresserad av utomhuspadel föreslår vi Bofors Outdoor Padel & Tennis.