Fila padel kläder & rack

Varumärket Fila grundades 1911 av bröderna Fila i södra Italien. Från början tillverkade företaget underkläder för män och det var först på 1970 talet som Fila började med idrottsrelaterade kläder. År 1973 lanserade Fila sin första sportswear-kollektion den blev snabbt populär eftersom kläderna hade exceptionellt bra kvalitet. Dessutom använde tennis legendaren Björn Borg varumärket under sina matcher.

Filas kollektion för 2024 erbjuder bland annat kläder av samma design som de som Björn Borg använde under alla sina framgångsrika tennismatcher. Dessutom satsar nu Fila stort i padelvärlden och du hittar nu skor, kläder, racketar och deras padelväskor med elegant design.

Hem » fila padel

Fila padelrack

Fila har padelrack som passar alla typer av padelspelare oavsett om du är nybörjare eller proffs och allt däremellan. Det finns olika modeller på Fila padelrack att välja på varav flera av dem är mer avancerade modeller och några av dem är mer anpassade till nybörjare. Dessutom finns det även ett junior padelrack för de yngre som vill spela.

Fila The Signum

Ett riktigt bra allround padelrack med en ram av 100 % kolfiber och en vikt på 360-380 gram. Ett perfekt rack för mer erfarna spelare som vill ha ett padelrack med en hårdare uppbyggnad.

Fila The Bellator

Ett rack med samma vikt som föregående padelrack, men här ligger tyngdpunkten istället mer nära handtaget. Det innebär ett rack som är mer lättmanövrerat. Även här är ramen tillverkad i 100 % kolfiber. Kärnan är medelhård och passar bäst för medelspelare och för duktiga motionärer.

Erbjudande - Padelracket 2024:
Stort Utbud
❤ Dam Padelrack
✔ Snabb Leverans
✔ Enkel Shopping

4,3 rating
4.3
❤ Rabattkod
✔ Gustav

Fila The Leavis

Ett allroundrack som är skonsammare och ger en mjukare touch i slagen. Ett bra rack till dig som kommit över nybörjare fasen.

Fila The Agilis

Är ett mer kontrollinriktat padelrack med låg balans och mjuk kärna. Ytan på racket har dessutom små taggar som hjälper dig få till snygga skruvslag. Den optimala modellen för dig som gillar att smasha. Passar bäst till motionärer.

Fila The Inceptor

Ett lättspelat och skonsamt Fila padelrack, med en mjuk kärna. Ett rack som passar perfekt för nybörjare.

Fila The Velocitas

Lättspelat rack med ruggad yta och låg vikt som är ett bra padelrack att starta med för nybörjaren.

Fila The Exordior

Är Filas junior padelrack som riktar sig speciellt till helt nya padelspelare. Både ramen och träffytan består av 100 % glasfiber. Den mjuka konstruktionen ger god kontroll i slagen.

Fila padelkläder

Fila padel kollektion har också padelkläder både till män och kvinnor. Dessutom hittar du även snygga och praktiska padelglasögon i kollektionen.

Fila padel herrkläder

I Fila klädkollektion för herrar hittar du T-shirts, shorts, snygga polotröjor och pannband. Fila padel har dessutom en nylanserad kollektionen som Björn Borg använde när han var som störst i randigt vitt och marinblått. Den snygga kombinationen hittar du både på herr och dam sidan, men också på vissa utvalda padelracksväskor.

Fila padel dammode

På damsidan hittar du kjolar, T-shirts och pannband, med de snygga vit och marinblå randiga mönstret som gjorde Fila sportmode så stort. Om du redan fyllt upp garderoben och istället är på jakt efter det bästa dam padelracket hänvisar vi dig hit.

Erbjudande - 2024:
Stort Utbud
❤ Dam Padelrack
✔ Snabb Leverans
✔ Enkel Shopping

4,3 rating
4.3
❤ Rabattkod
✔ Gustav

Fila padelskor

När du ska spela padel är det också viktigt att du har bra skor som ger ett bra grepp på banan. Fila har bra modeller för både herrar och damer som ger dig bra dämpning och stöd samtidigt som skon väger lite och ger dig maximalt grepp.

Fila padelväskor

Att använda en padelväska till sitt padelrack är alltid en bra idé eftersom du förlänger livstiden på din utrustning. Fila har många olika padelväskor i olika storlekar och i olika design. Allt från den klassiska väskan som ser ut som en vanlig sportbag till de lite mer avancerade som är formade som ett padelrack och med flera fickor.

Övrig utrustning till padel från Fila

Fila padel har även annan utrustning som behövs när du utövar padel som innefattar:

  • Fila Padelbollar – Bollarna är tillverkade av en gummiblandning som är unik med filtöverdrag.
  • Fila svettband – Eftersom padel är en väldigt ansträngande sport är det bra att ha både svettband och wristband när du tränar. För att kunna ha full fokus på ditt spelande och slippa torka av svett på kläderna eller armen.
  • Fila overgrip – ett bra tillbehör som gör att inte racket glider ur handen på dig när du blir svettig om händerna. Eftersom just padel är en svettig sport bör du absolut ha ett bra grepp på padelracket.