Betting på padel – vilka sidor är bäst?

Hem » Betting på padel – vilka sidor är bäst?

Betting på padel – vilka sidor är bäst?

De senaste åren har sporten padel vuxit lavinartat i Sverige, men också i stora delar av världen. Det som tidigare var en sport som hade sitt starkaste fäste i de södra delarna av Europa har nu blivit en sport som människor från olika världsdelar spelar på en regelbunden basis. Det gör också att det generella intresset för sporten har vuxit och att många nu gillar att spela betting på padel. Men vilka spelsajter är bäst för den som vill spela på padel? 

Padel, eller padeltennis som sporten ibland kallas, är en sport som har sina rötter i Mexiko. Vad man vet spelades padel för första gången redan år 1969, men det är på 2020-talet som sporten har fått sin stora utveckling. Det finns nu en stor tour, World Padel Tour, där världens bästa spelare gör upp i intensiva turneringar som spelas på olika platser om i världen. Det finns exempelvis en tävling i Malmö. 

Men padel är inte bara en sport som lämpar sig för världens bästa spelare, utan det går att spela på motionärsnivå. De senaste åren är det den sport som har vuxit snabbast i Sverige, med nyöppnade hallar på många orter. Det gör också att det generella intresset för sporten har blivit stort och att fler kollar på matcherna som proffsen spelar. Faktum är att Viaplay äger rättigheterna till World Padel Tour och sänder många av tävlingarna. Den som har ett abonnemang kan med andra ord njuta av världens bästa padel. 

Det stora intresset för padel har också gjort att betting på padel blivit mer populärt. Det går att hitta många sajter som erbjuder odds på padel, bland annat hos casinoutanregistreringochomsättningskrav.com. Faktum är att det är många kända svenska spelbolag som nu har ett digert utbud av padelodds i sitt utbud, och det går att spela både live och pre-betting när man lägger bets på padel. 

Men vilka sajter är bäst för den som vill spela betting på padel?

Betsson

En av de ledande svenska spelsajterna för betting på padel är Betsson, som också har den tidigare tennisspelaren Jonas Björkman som en av sina ambassadörer. Det är en före detta tennisspelare som nu har sadlat om och blivit padelspelare, men på motionärsnivå. Det gör att det finns en naturlig koppling till sporten. 

Oddsen hos Betsson kommer mestadels från stora tävlingar på World Padel Tour och det går att hitta odds på vinnare, resultatspel och en hel del annat. Då padel är en sport som alltid spelas i dubbel på touren är det matcher som ofta blir väldigt intressanta. Det gör att det också kan vara kul med livebetting på padel.

Bet365

Bet365 är världens största spelbolag och man erbjuder odds på mängder av olika sporter, där padelbetting bara är en av många delar i det digra utbudet. Det här är en bra sajt för den som vill spela på World Padel Tour, både när det kommer till damturneringar och turneringar på herrsidan. 

En stor fördel med betting hos bet365 är att man kan använda deras egen Betbuilder, som gör det möjligt att designa och kombinera egna spelkuponger. För den som vill lägga flera spel på en och samma padelmatch, eller flera padelmatcher i samma turnering, är det en rolig funktion.

Unibet

Unibet är starkt förknippade med svensk fotboll, eftersom man sponsrar både Superettan och Allsvenskan, men det innebär inte att man ignorerar andra stora sporter. Padel är en sport på uppgång och det har Unibet insett. 

En stor fördel med betting på padel hos just Unibet är att man har en väldigt användarvänlig sajt, både för den som vill spela från en dator och den som vill spela i en mobil enhet, som en surfplatta eller en mobiltelefon. Det gör det enkelt att spela padelbetting hos Unibet, som dessutom är ett spelbolag med sina rötter i Sverige. Det är inte konstigt att det är ett populärt val av spelbolag för många svenskar.