Studio Padel Hede Padelcenter

Studio Padel gästar Hede Padelcenter i Kungsbacka. Vi får se stjärnor som Simon Vasquez, Cayetano Rocafort, Miguel Yanguas, Viktor Stjern med flera. Hede Padelcenter är en av Svergies kanske finaste anläggningar. Hela inramningen av Studio Padels Invitational är helt magisk!

Hede padelcenter

Bor du i Kungsbacka och är sugen på att spela padel? Då kan vi rekommendera dig att kolla in Hede Padelcenter. Idag är detta center känt som ett av Sveriges kanske finaste anläggningar, med modern inredning och stil kombinerat med många funktionella detaljer och trivsamma avdelningar. Läs mer om Hede Padelcenter i Kungsbacka nedan.

Var ligger Hede Padelcenter?

Hede Padelcenter ligger beläget i Kungsbacka, längs infarten till staden. Tack vare padelcentrets läge är det enkelt och smidigt att ta sig dit med såväl bil som kollektivtrafik.

Dess läge lite i utkanten av staden medför samtidigt att du aldrig behöver oroa dig för några begränsningar när det kommer till att hitta parkering. Det finns hela 40 parkeringsplatser inkluderat 18 laddningsstationer för elbil. Detta medför att du när som helst kan ta dig till centret för en rolig och fartfylld match.

När grundades Hede Padelcenter?

Det centralt belägna Hede Padelcenter i Kungsbacka på 7500kvm grundades år 2020 och har sen öppningen kommit att bli ett mycket populärt ställe bland de som vill utöva sporten. Trots att padel idag fortfarande är populärt är Hede Padelcenter det första, och även enda, som har öppnats i just Kungsbacka.

Detta erbjuder Hede Padelcenter

Ambitionerna är extra stora hos de som grundat och ägar Hede Padelcenter - man vill att centret ska bli så mycket mer än ”bara ett padelcenter”. På de 7500kvm som hallen utgör kommer du utöver att spela padel kunna ta del av mängder av andra faciliteter.

11 inomhusbanor

De 11 inomhusbanor som finns att boka har fått goda omdömen då de är rena och fina med bra ljudisolering och högt i tak. Det är också gott om plats mellan banorna vilket bidrar till en än mer trivsam upplevelse där du utan problem kan ta dig runt och röra dig i hallen.

I Hede Padelcenter är variationen på banorna god vilket medför att alla spelare kan hitta en bana som uppfyller behoven, oavsett nivå. Atmosfären i hallen är behaglig, avslappnad och mysig samtidigt som samtliga avdelningar är välplanerade med moderna inslag.

Trevlig personal och fina omklädningsrum

Många av de som besökt Hede Padelhall håller även med om att personalen på plats är väldigt kunnig och trevlig. Du kan köpa fika innan eller efter träningen om du så önskar. I centret finner du även omklädningsrum för både herrar och damer. Dessa är fräscha och fina med både bastu, dusch och skåp för tillhörigheter.

Sveriges första miljöcertifierade padelhall

Det finns många saker som tyder på att Hede Padelcenter i Kungsbacka är av absolut toppklass. Ägarna är mycket måna om att verksamheten ska agera som en stor tillgång för de som både bor i och besöker Kungsbacka. Att det är Sveriges första miljöcertifierade padelhall säger mycket om vad du kan förvänta dig inför ditt besök.