Hem » Hajper

Hajper Bonus

Hajper erbjuder en ordentlig bonus till alla nya spelare som registrerar sig. Vid registrering har du möjlighet att välja, alternativt bortse från den bonus Hajper delar ut. Smaken är som baken, vissa väljer att acceptera den och andra inte. Vi rekommenderar dig till att ta emot bonusen, se däremot till att läsa på om regler och villkor innan du godkänner.

Hajper Betting 

Odds på Padel är få spelbolag som erbjuder. Ett av dem är i alla fall Hajper, som möjligtvis är det enda i Sverige just nu. Som hajper-kund erbjuds du att placera spel på vinnare i de olika World Padel Tour deltävlingarna samt matchodds från kvartsfinal och framåt.

Spelbolaget är mer än populärt med tanke på det stora möjligheterna gällande sportodds som spelbolaget tillhandahåller. Bettingen och dess produkt på Hajper håller naturligtvis en hög kvalitet som självklart efterfrågas av spelentusiaster.

Bettingavdelningen är precis som andra funktioner på Hajper skapad för att vara responsiv på alla möjliga enheter, samtidigt som den håller en hög standard i form av hastighet.

Utbudet är väldigt stort, Hajper betting erbjuder spel på Padel, Tennis, Fotboll, Ishockey, Basket – med andra ord erbjuder Hajper det mesta. Något annat som är nämnvärt är deras omtalade live streaming tjänst där fotbollsmatcher och andra events hålls.

Fördelar med Hajper?

Hajper är ett spelbolag utöver det vanliga. Spelbolaget har många års erfarenhet av olika typer av spel på nätet, framförallt betting.

Hajper är ett av spelarnas favoritbolag där du enkelt kan placera spel på ditt favoritlag eller så som i padel favoritpar. Hajper är i branschen kända för sina uttag i Hajper-fart. Hajper är även ett av de första spelbolagen som erbjuder sina kunder padelodds där man kan placera spel på World padel tour.

Spelbolaget erbjuder även sina nya kunder enkel registrering med hjälp av bankID – ett så kallat Pay’n play företag. På Hajper kan man enkelt swisha sin insättning om man så önskar och pengarna dyker direkt upp på spelkontot.

Hajper uttag

Uttag och valmöjligheter är något som kännetecknar Hajper. Uttagen går mer än smidigt och har aldrig någonsin varit ett problem. Uttag sker precis på samma sätt som insättningar, det vill säga du väljer den metod som funkar bäst för dig.

uttag-15min

Hajper insättning

Insättningen på Hajper är smidigare än någonsin. Hajper erbjuder insättning direkt från ditt bankkonto vilket gör din insättning sömnlös. För att erbjuda dig som kund den magiska möjligheten med direktöverföring har Hajper kopplat på Trustly och Swish som insättningsmetoder. Det enda du behöver göra är att legitimera och verifiera ditt konto.

Det minsta möjliga belopp oavsett om du väljer Swish eller Trustly som metod är 50 kronor det minsta insättningsbelopp. Maxgränsen för din insättninge är däremot omkring 100 000 svenska kronor och 5000 kronor med Swish. Alla insättningar är självklart utan avgift.

Kundsupport på Hajper

Supporten är i många fall företagets hjärta. Hajper har en support utan dess like med öppettider 24 timmar om dygnet. Du kan dygnet runt chatta med Hajpers fantastiskt duktiga medarbetare på kundtjänst med flera olika valmöjligheter.

Live-chat och e-post är de mest förekommande tillvägagångssätten för att komma i kontakt med dem. Supporten stödjer självklart det Svenska språket vilket gör det väldigt enkelt för dig vid eventuella frågor.

3,3 rating