Paquito Navarro – skills – World Padel Tour

Vem är Paquito Navarro?

Fransisco Navarro, i folkmun Paquito Navarro. Han föddes 10:e februari 1989 i den spanska staden Sevilla. Navarro spelar på backhand-sidan och är högerhänt. Paquito är 181cm lång.  Hans spelstil är att spela extremt tekniskt med mycket känsla. När Paquito inte spelar på World Padel Tour åker han runt i världen och lär ut sporten han älskar.

Hur började Paquitos resa?

Hans professionella resa började 2009. Karriären för Paquito började tillsammans med Adrián Allemandi och där tog det lite fart men det var inte förens han gick ihop med spelgeniet Sanyo Gutiérrez saker började hända på riktigt.

Tillsammans med Sanyo lärde sig Paquito hur spelet skulle spelas och de blev det par som utmande Pablo Lima och Fernando Bela om tronen. Dock avslutade Sanyo deras sammarbete för att spela med Maxi Sánchez. Paquito Navarro parade då ihop sig med Juan Martín Díaz.

När blev Paquito Navarro rakad 1:a i världen?

Året Paquito verkligen gjorde ett starkt avtryck i paldelvärlden var 2019 när han parade ihop med Jaun Lebron. Tillsammans blev de helt ostoppbara och gick rakt in i folkets hjärta. Givetvis stod dom som segrare och rankade 1:a efter att säsongen var färdigspelad.

Paquito Navarro spelstil

Efter alla dessa år kan vi enkelt bilda oss en uppfattning om vilken typ av spelare Paquito är. En trollkarl med dödande attackerande slag som också gärna bjuder på spektakulära trickshots. Navarro kan också spela ett smart försvarsspel med lobben som vapen, han lobbar gärna 10-15 meter och övertar nätet på ett intelligent sätt.